Blogg

Design Engineer, Skellefteå Sweden

We're looking for a Design Engineer to our Swedish HQ in Skellefteå who wants to be part of our success and contribute to the transition towards a more sustainable society.

Vi söker en analytisk mek. konstruktör till vårt huvudkontor i Skellefteå. Här konstrueras och tillverkas den nya generationens virkestorkar som bidrar till en hållbar framtid genom att förbättra och effektivisera våra kunders förädlingsprocesser. Våra produkter är av betydelse för sågverksnäringen över hela världen och är kända för sin kvalitet och prestanda.

Som konstruktör arbetar du med produktutveckling, konstruktion och dokumentation av nya och befintliga produkter. I uppdraget ingår att agera som produktionssupport samt projektledare i olika utvecklingsprojekt. Utöver detta arbetar du med produktunderhåll av befintliga produkter. Du besöker även kundernas produktionsanläggningar löpande så att du kan se att dina lösningar fungerar i praktiken. Våra huvudverktyg är Inventor och AutoCad.
Konstruktionsavdelningen består i dag av tre personer plus ansvarig chef.

Vem är du?
Vi söker dig med intresse för teknik, konstruktion och utveckling som har god problemlösningsförmåga. Du har lätt för att kommunicera både muntlig och skriftligt på såväl svenska som engelska. Du har troligtvis högskoleutbildning med maskinteknisk inriktning samt god kunskap i 3D-CAD.
Kunskaper i Inventor och erfarenheter av kvalificerad konstruktion ser vi som en merit.
Du är en person med bred teknisk kompetens, kreativ och systematisk. Vidare är du nyfiken, lättlärd och samarbetsvillig.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Dela på facebook