KO Society 2021

Den 8-9 december är det dags för KO Society, plats meddelas senare.  

På grund av det rådande pandemiläget har vi idag tvingats ta beslutet att flytta fram KO Society. Det är förstås mycket tråkigt, men som situationen är idag måste vi fokusera på allas säkerhet. Inget nytt datum är bestämt för KO Society men planen är att genomföra det under första halvan av 2021.

Ta hand om er!

 

Temat för årets dagar är torkorganisation och precis som vanligt blandar vi allt från föreläsningar, seminarier och branschsnack till avslappnat häng med kollegor från hela Sverige.

Rådande omständigheter gör att det traditionsenliga studiebesöket utgår och vi kommer istället att lägga extra mycket tid på att umgås och utbyta erfarenheter. Vi kommer även att lägga in en "hemlig aktivitet" dag två.

Vi har även valt att begränsa antalet deltagare till 25 personer för att säkerställa att avstånd hålls och minimera risken för smittspridning.

KO Society är årets höjdpunkt för oss som jobbar med virkestorkning så glöm inte att anmäla dig i tid. Det är begränsat antal platser och eventet har varit fullbokat samtliga gånger det genomförts. 

KO Society 2020
Kosta, Kosta Boda Art Hotel
08:00 1:a december - 14:00 2:a december
Pris: 6 500 kr exkl. moms.*

Sista anmälningsdag 29 oktober.

 

 

Program:

1:a december
Block 1, Organisation
Block 2, Torkning efter årstid
Block 3, Extern föreläsning: TBA
Block 4, Julbord

2:a december
Hemlig aktivitet

*Vid avbokning senast 30 dagar innan eventet återbetalas hela deltagaravgiften, vid avbokning senast 15 dagar innan eventet återbetalas 50% av avgiften och vid avbokning mindre än 15 dagar innan eventet återbetalas inte deltagaravgiften. 

Nästa kurstillfälle: 08-09 december

Kontaktpersoner

Dela på facebook