Blogg

Technical Support, Skellefteå Sweden

Valutec is looking for a support technician to our head office in Skellefteå, who wants to be part of our success and contribute to the transition towards a more sustainable society.

Just nu söker vi en IT-supporttekniker till vårt huvudkontor i Skellefteå, som vill vara en del av vår framgång och medverka till omställningen för ett hållbarare samhälle.

Vår tekniknivå är hög och hos oss kommer du att kunna utveckla din kompetens både på djupet och på bredden. Vi tror att du antingen har arbetat några år som supporttekniker eller att du är i början av din IT-karriär och nyfiken på ett uppdrag där du ges förutsättningar att växa och utvecklas inom din kompetens.

Valutec investerar i arbetsglädje, samarbete och lärande över gränserna. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö med goda anställningsförmåner, eget kontor, möjlighet att arbeta hemifrån samt sociala och stödjande kollegor.

OM FÖRETAGET
Valutec Group AB, med säte i Skellefteå är världens ledande leverantör av virkestorkar och bidrar till ett ökat användande av trä. Med de helägda dotterbolagen Valutec AB, Skellefteå, Valutec Oy Riihimäki, Finland, Valutec LLC samt Valutec Wood Drying Inc i Vancouver, Kanada omsätter koncernen ca 550 miljoner kronor per år. Sedan 2020 ingår Valutec Group AB i börsnoterade Addtech. Valutec - Good for Wood

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som supporttekniker får du en nyckelroll i Valutecs organisation. Du arbetar i en internationell miljö och är en del av teamet som driver utvecklingen av våra styrsystem och utvecklar framtidens styrning av virkestorkar. Du har dagligen direktkontakt med sågverkens torkoperatörer och stöder dem med teknisk support på våra styrsystem samtidigt som du deltar i vårt kontinuerliga arbete att utveckla torkprocessen.

DIN BAKGRUND/DINA EGENSKAPER
Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och har en vilja att utvecklas. Du värderar att bygga och underhålla relationer och ser dig själv som lösningsorienterad. Vi ser gärna att du har arbetat några år som IT-support eller inom servicedesk. Utbildning inom området är meriterande men inget krav.

Du trivs att arbeta administrativt och har en god förmåga att dokumentera och strukturerar ditt arbete. Då din vardag kommer att variera ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Vidare ser vi att du är noggrann, kommunikativ och serviceinriktad

Eftersom våra kunder befinner sig över hela världen förutsätter vi att du förstår och kan göra dig förstådd på både svenska och engelska.

INFORMATION OCH KONTAKT
Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Placeringsort: Skellefteå


Intresserad, skicka din ansökan till info@valutec.se. Ange "Technical Support" i ämnesraden.

Kontaktpersoner

Dela på facebook