Nyhet

Bli en del av vårt team!

Vill du vara en del av en världsledande och innovativ miljö med fokus på virkestorkning?
Just nu söker Valutec en Driftsättare och en Mek. konstruktör till vårt huvudkontor i Skellefteå.

Kundfokuserad driftsättare:

Vi söker en engagerad Driftsättare till vårt huvudkontor i Skellefteå.
Här konstrueras och tillverkas den nya generationens virkestorkar som ska förbättra och effektivisera våra kunders förädlingsprocesser. Våra produkter är av betydelse för sågverksnäringen över hela världen och är kända för sin kvalitet och prestanda.

Som Driftsättare arbetar du med olika moment i vår leverans till kund. Till att börja med utvecklas och anpassas torkanläggningen till kundens krav och önskemål. Sedan kommer montage och kontroll av specialanpassningar samt testkörning och slutligen görs en driftssättning tillsammans med kunden. Utöver detta arbetar du på hemmaplan med elkonstruktion och plc-programmering.

Vem är du?
Vi tror att du är utbildad industrielektriker och har några års arbetslivserfarenhet från projekt och montage. Du har goda kunskaper inom plc-programmering och är van att arbeta i Siemens 7 eller så har du tagit beslutet att du vill nischa dig djupare mot processtyrning.
Vi värdesätter att du har en starkt inre drivkraft och stort kundfokus där du ser och skapar nya affärsmöjligheter utifrån pågående projekt. Förmågan att kommunicera och bygga relationer är en tydlig framgångsfaktor. Din privata situation medger att du tidvis kan resa och arbeta på annan ort.
Elbehörighet är meriterande men inte ett krav. Din kommunikation sker i tal och skrift på både svenska och engelska.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Engagerad Mek. konstruktör

Vi söker en analytisk mek. konstruktör till vårt huvudkontor i Skellefteå. Här konstrueras och tillverkas den nya generationens virkestorkar som ska förbättra och effektivisera våra kunders förädlingsprocesser. Våra produkter är av betydelse för sågverksnäringen över hela världen och är kända för sin kvalitet och prestanda.

Som konstruktör arbetar du med produktutveckling, konstruktion och dokumentation av nya och befintliga produkter. I uppdraget ingår också att agera som produktionssupport samt projektledare i olika utvecklingsprojekt och utöver detta arbetar du med produktunderhåll av befintliga produkter. Du besöker även kundernas produktionsanläggningar löpande så att du kan se att dina lösningar fungerar i praktiken. Våra huvudverktyg är Inventor och AutoCad.
Konstruktionsavdelningen består i dag av tre personer plus ansvarig chef.

Vem är du?
Vi söker dig med intresse för teknik, konstruktion och utveckling som har god problemlösningsförmåga. Du har lätt för att kommunicera både muntlig och skriftligt på såväl svenska som engelska. Du har troligtvis högskoleutbildning med maskinteknisk inriktning samt god kunskap i 3D-CAD. Kunskaper i Inventor och erfarenheter av kvalificerad konstruktion ser vi som en merit.
Du är en person med bred teknisk kompetens, kreativ och systematisk. Vidare är du nyfiken, lättlärd och samarbetsvillig.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad kan vi erbjuda dig? 
Båda tjänsterna erbjuder ett utvecklande jobb med intressanta och utmanande arbetsuppgifter för tekniska experter. Vi har en trevlig arbetsmiljö, trivsam och fartfylld arbetsplats med internationell prägel och goda personliga utvecklingsmöjligheter.

Kontaktperson:
Valutec samarbetar med med Experis Sverige för rekryteringen av tjänsterna.
För mer information om tjänsterna kontakta rekryteringskonsult Tom Jakobsen på 070-270 27 67 eller tom.jakobsen@se.experis.com.

Sök tjänsterna på www.experis.se genom att lämna ditt CV och personliga brev.

 

 

Dela på facebook