Nyhet

Spring Lidingöloppet med Valutec

Lördagen den 24 september går startskottet för Lidingöloppet. Traditionsenligt bjuder Valutec in kunder för seminarium och löpning under helgen till ett förmånligt pris.

Lördagen den 24 september går startskottet för Lidingöloppet. Traditionsenligt bjuder Valutec in kunder för seminarium och löpning under helgen till ett förmånligt pris. Kvällen innan loppet kommer Valutec att hålla ett miniseminarium under temat "Uppvärmning” där Valutecs personal och externa föreläsare berättar om vikten av en korrekt genomförd uppvärmning vid såväl virkestorkning som löpning.

Det här är åttonde gången Valutec erbjuder sina kunder möjligheten att delta i det klassiska långloppet. Det startade som en rolig "grej" 2008 och har blivit en sån succé att det numera är ett av Valutecs absolut populäraste arrangemang. 2015 deltog ett trettiotal löpare från fyra olika länder.

Om du väljer att springa Lidingöloppet med Valutec så finns möjligheten att göra det till en del av "En Svensk Klassiker". Då är det endast Vasaloppet, Vätternrundan och Vansbrosimmet som återstår efter den 24 september.

Observera att antalet platser är begränsat och att eventet blivit fullbokat de fyra senaste åren så vänta inte för länge med att anmäla dig.

Skicka din anmälan till utbildning@valutec.se
Ange "Anmälan Lidingöloppet" i ämnesraden samt namn, personnummer, klädstorlek, kontaktuppgifter och fakturaadress i mailet.

För mer information
Kontakta Eric Johansson, marknadschef Valutec, på telefon 0910-879 50

.

Välkommen med din anmälan!


Deltagaravgift: 1 995 SEK*

I avgiften ingår:

• Startavgift Lidingöloppet 2016, 30 km
• Föreläsningar
• 2 övernattningar på Villa Brevik inkl. halvpension (frukost, middag)
• Löparkläder
• Träningsvärk

*Observera att startavgiften för Lidingöloppet på 770 kr inte är återbetalningsbar.

Dela på facebook