Nyhet

Välbesökt och lyckad Lignamässa!

Efter en både intensiv och givande mässa kan Valutec summera Ligna 2019.
– Det viktigaste för oss är möjligheten att träffa och diskutera utvecklingsfrågor med resten av sågverksindustrin. Och det har vi fått göra med människor från hela världen, säger Eric Johansson, marknadschef på Valutec.

I samband med Ligna lanserade Valutec sitt nya styrsytem Valmatics 4.0 och responsen från besökarna var mycket positiv. Industri 4.0 är ett mycket aktuellt ämne i branschen och det känns som vi hittat rätt med Valmatics 4.0, säger John Karbin, automationschef Valutec.
I Valutecs monter kunde besökarna både göra ett virtuellt besök i en TC-kanaltork och njuta av torkoperatörens egna specialkaffe. Dessutom bjöd företaget enligt tradition på en Valuteckväll under mässans andra dag. – Det blev riktigt bra uppslutning och det blir alltid trevliga tillställningar. Extra kul var det att så många besökare från Centraleuropa och Nordamerika besökte vår monter. Det märks att vår satsning på den internationella marknaden börjar bära frukt vilket även visar sig på ett ökat antal förfrågningar från dessa marknader, säger Eric.

På mässan representerades Valutec av medarbetare från såväl Sverige som Finland, Ryssland och Nordamerika.

 

Kontaktpersoner

Dela på facebook