Nyhet

Bli en del av ett vinnande lag!

Vill du vara del av en världsledande och innovativ miljö med fokus på att öka användandet av trä?
Just nu söker Valutec en erfaren PLC programmerare till vårt huvudkontor i Skellefteå.

 

 

Automationsavdelningen på Valutec utvecklar styrning, simulatorer och automationslösningar till virkestorkar. På detta område är vi världsledande. Vi har dygnet runt över 1000 system i drift, spridda över ett stort antal länder. Det ställer höga krav på driftsäkerhet och möjlighet till övervakning. 

PLC programmerare:
Vi söker en strukturerad och erfaren programmerare till vårt huvudkontor i Skellefteå.
Här konstrueras den nya generationens virkestorkar som ska förbättra och effektivisera våra kunders förädlingsprocesser. Våra produkter är av betydelse för sågverksnäringen över hela världen och är kända för sin kvalitet och prestanda.
Som PLC programmerare ansvarar du för programvaran som styr processen i våra torkar. Du utvärderar och testar ny hårdvara för PLC och analyserar nya metoder för styrning.

Vem är du?
Vi tror att du är programmerare inom PC eller PLC. Du har goda kunskaper inom högnivåprogrammering. Eller så är du van att arbeta med Ladder och vill utvecklas vidare inom SCL. Det är en merit om du är van att arbeta med Siemens 7 eller har annan vana från processtyrning. Vi värdesätter att du är strukturerad, analytisk och duktig på att dokumentera. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad kan vi erbjuda dig?
Du blir en del teamet som driver utvecklingen av processtyrning för virkestorkning. Vi är världsledande idag och det ska vi fortsätta vara. Tjänsten erbjuder ett utvecklande jobb med intressanta och utmanande arbetsuppgifter för en expert inom PLC- och programutveckling. Vi har en trevlig arbetsmiljö, trivsam och fartfylld arbetsplats med internationell prägel och goda personliga utvecklingsmöjligheter.

För ansökan och mer information kontakta vår automationschef John Karbin.

Kontaktpersoner

Dela på facebook