Nyhet

Utökad satsning på eftermarknad

Sågverksindustrin är i ständig utveckling och de senaste åren har Valutec sålt fler och fler anläggningar både på hemmaplan och internationellt. För att kunna leva upp till de höga krav våra kunder ställer på eftermarknadsservice stärker vi upp vårt eftermarknadsteam med ett känt ansikte.

Det är Fredrik Åhman, som efter nästan 10 år som projektledare på Valutec, sadlar om och förstärker Valutecs eftermarknadsteam.
– Jag har alltid gillat att vara ute på sågverken men kände att det var dags för en ny utmaning. Och i min nya roll kommer jag att få än mer tid ute hos kunderna, säger Fredrik.

Uppgraderingar och förebyggande renoveringar kan många gånger vara effektiva åtgärder för att optimera en befintlig torkanläggning utifrån nya krav och behov. Ett tips är att be Fredrik komma på besök för att se över din anläggning. Satsningen på eftermarknad sker inte bara på personalsidan. För att underlätta för kunderna håller Valutec även på att ta fram en reservdelskatalog, innehållande samtliga lagerhållna artiklar.

– Jag är mycket glad över att vi kunnat locka över Fredrik till marknadssidan. Han har stor erfarenhet från sågverk i allmänhet och virkestorkning i synnerhet, både genom sina år på Valutec men även från sin tidigare karriär som torkoperatör hos Martinsons,  säger Jon Lindberg försäljningschef Valutec. 

Sedan tidigare finns redan Joakim Berglund som eftermarknadssäljare hos Valutec och i och med rekryteringen av Fredrik satsar Valutec på att ytterligare öka sin närvaro hos kunderna.
– Jag sticker ut hakan och törs lova att vi med Fredrik och Jocke har norra Europas bästa eftermarknadsteam, säger Jon. 

Kontaktpersoner

Dela på facebook