Nyhet

Valutec söker Elinstallatör/Driftsättare

Nu finns chansen att arbeta hos en av Europas ledande leverantörer av virkestorkar! Är du serviceinriktad och erfaren elinstallatör? Då har Valutec uppdraget för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?

Som vår elinstallatör/driftsättare arbetar du främst med driftsättning/installation och felsökning av våra anläggningar. Ständigt i ett nära samarbete med mekaniker och konstruktörer för ökad driftsäkerhet och problemlösning. Där ansvaras för driftsättning av nya torkar, ombyggnationer, mindre elinstallationer/ombyggnader samt felsökning och servicebesök. Vi ser stor fördel att du besitter kunskap och insikt om mekaniska utrustningar och hur de samspelar mellan systemen. Dina dagar är omväxlande, du får ta mycket eget ansvar och självständigt arbete samtidigt som du också är vårt ansikte utåt.

Du servar våra anläggningar främst i Sverige men även Norge och delar av Europa. Varför det är viktigt att din situation möjliggör en del regelbundet resande. I ditt arbete på hemmaplan, på vår anläggning i Skellefteå, ansvaras för elmontage i maskinrum, materialinköp till maskininköp men även iordningsställande av datorer i form av enklare programuppdatering och installation.
Rekryteringen görs i samarbete med Adecco.

Läs mer och ansök här >>

Dela på facebook